Brev från ordförande

Till att börja med vill jag uppmärksamma att artikeln med kallelse till årsmöte har uppdaterats med dagordning, ekonomisk- samt verksamhetsberättelse inför årsmötet. Observera att ni måste klicka in er på artikeln för att kunna se och ladda ner dokumenten.

Inför årsmötet har jag också fått information om att en levande legend inom frisbeesporten nu kommer att lämna styrelsen. Vår kassör Johan Lindgren har bestämt sig för att kliva av efter 10 år i tjänst.

Vad kanske inte alla vet är att jag inte svamlade om att Johan är en levande legend, han var med redan 1979 då de första discgolfbanorna började poppa upp i Sverige. Det är faktiskt Johan som har skrivit de första officiella reglerna för allround-frisbee i världen.

Ett stort tack till Johan för lång och trogen tjänst!

Det här innebär lite förändringar för oss inför årsmötet, vi behöver välja en ny kassör. Det är styrelsen som är valberedning och jag vill föreslå sittande ordförande som ny kassör. Jag har varit kassör tidigare i andra föreningar, samt att jag redan har koll på vår ekonomi i egenskap av sittande ordförande sedan 10 år.

I så fall behöver vi på årsmötet också välja en ny ordförande (det kanske är på tiden). Fundera inför årsmötet om ni har några förslag på ny ordförande, eller om ni har förslag på annan lösning.

© 2021 Sundsvalls Frisbeeförening