Ändringar på webbsidan

Som du kan se har det blivit lite förändringar på webbsidan. Vissa förändringar går att se direkt här på sidan men de stora förändringarna är "under huven".

Vi har nu en mycket modern motor bakom webbsidan, förhoppningen är dock att du som läser sidan inte ska få särskilt stora skillnader.

Några saker som alla berörs av:

  • Alla användarnamn har raderats i och med denna uppgradering, vilket innebär att alla som vill kunna logga in på sidan måste registrera sig på nytt.
  • För att registrera ett nytt användarnamn kan du klicka på Logga in och därefter Skapa nytt konto. Obs! Endast riktiga för- och efternamn kommer att godkännas som användarnamn. Ex: Peter Eriksson = ok medans pjotr86 = inte ok
  • När du skrivit in dina uppgifter måste en administratör godkänna ditt konto, när det är gjort får du ett meddelande per epost med en länk för att sätta ett lösenord på ditt konto. Det är därför mycket noga att du skriver en korrekt epostadress när du registrerar dig.
  • Fördel med att registrera sig är att man kan skriva i forumet samt att vissa delar av sidan och forumet endast är för registrerade användare.

Vad hände då med gamla sidan, är den borta för alltid? Tack och lov finns den kvar om någon behöver gå in och läsa eller hämta något. Du kan nå gamla sidan på adress www.sticksjodiscgolf.se/old

© 2021 Sundsvalls Frisbeeförening