Torsdagsgolf 30/6

Ante och Anna
Ante tittar var Annas kast landar

Denna afton måste det ha varit lysande förhållanden för att kasta discgolf, inte mindre än tre stycken var och nosade på banrekordet. Resultat finns att se i menyn under Torsdagsgolf resultat som vanligt.

För övrigt var det ett helt gäng glada torsdagsgolfare i kväll, hela 23 stycken. Extra kul också att det är flera juniorer ute och kastar. Banan är också i kanonskick tack vare några eldsjälar som är ute och kämpar med gräsklippare och trimmer. All heder till er som är ute och kämpar!

Ricardo FuentesKvällens putt-off gick faktiskt ända upp på 15 meter, men ingen av de två som gjorde upp där klarade det avståndet. Ett extra grattis till Ricardo Fuentes som för första gången kan titulera sig puttmästare efter att ha satt sin putt på 13 meter på första försöket.

Det börjar nästan kännas uppgjort när det vecka efter vecka är samma vinnare av de discar som lottas ut. Åter igen tog Dan Metsävainio hem en disc. Men eftersom vi var så många delades ytterligare en disc ut, den gick till Mattias Grape.

På återseende nästa torsdag.

© Sundsvalls Frisbeeförening - SUFF